Τελειώνει η υπομονή στην ΠΑΕ με Παϊρόζ!

Δυσαρέσκεια έχει προκαλέσει στη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το γεγονός πως ο Παϊρόζ Πιενμπονγκσάντ έχει αθετήσει όλες τις χρονικές και οικονομικές δεσμεύσεις του, με την κλεψύδρα της υπομονής να αδειάζει σταδιακά στην ομάδα.

Τι κι αν έχει ανοίξει Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός από τις 21 Σεπτεμβρίου, ύψους 10 εκ. ευρώ; Τι κι αν ο Παϊρόζ Πιενμπονγκσάντ εδώ και περίπου 25 ημέρες διαμηνύει στους ιθύνοντες του συλλόγου πως από μέρα σε μέρα θα καταθέσει τα πρώτα του χρήματα στους «πράσινους» τραπεζικούς λογαριασμούς; Τι κι αν η συμφωνία για τη μεταβίβαση του 50% των μετοχών του Γιάννη Αλαφούζου έχει υπογραφεί;

Ο Ταϋλανδός επιχειρηματίας παραμένει κυριολεκτικά άφαντος τις τελευταίες ημέρες, παρότι προσφάτως διαβεβαίωσε τον μεγαλομέτοχο του «Τριφυλλιού» πως το έμβασμα θα πραγματοποιηθεί άμεσα, γεγονός που όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει την ενόχληση τόσο του Γιάννη Αλαφούζου, όσο και των συνεργατών του. Ουσιαστικά, όσο ο 63χρονος broker δεν υλοποιεί τις δεσμεύσεις του, ο γνωστός εφοπλιστής είναι αναγκασμένος να καλύπτει μόνος τις οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας, ώστε αυτή να μην οδηγηθεί και πάλι στα πρόθυρα «ναυαγίου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τα εγκληματικά λάθη που διαχρονικά έχει διαπράξει στον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει κάνει ό,τι περνά από το χέρι του, προκειμένου ο Παϊρόζ Πιενμπονγκσάντ να μπει δυναμικά στο μετοχολόγιο του «Τριφυλλιού», κάνοντας αρκετές παραχωρήσεις σε επίπεδο χρονικού προγραμματισμού, αφού ο τελευταίος έχει αθετήσει το λόγο του ουκ ολίγες φορές. Αυτό, ωστόσο, το οποίο ανησυχεί και κυρίως ενοχλεί τα διοικητικά στελέχη της ομάδας δεν είναι μόνο οι συνεχείς και διαρκείς παρατάσεις που δίνονται για την κατάθεση των πρώτων χρημάτων, αλλά η νέα έλλειψη ενημέρωσης από πλευράς Παϊρόζ για τους λόγους της νέας κωλυσιεργίας από τη μεριά του.

Συνεπώς, εάν το κλίμα της αβεβαιότητας, της αθέτησης των συμφωνηθέντων και της έλλειψης επικοινωνίας συνεχίσει να υφίσταται για αρκετό διάστημα ακόμη, είναι δεδομένο πως στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός η υπομονή θα εξαντληθεί εντελώς, κάτι που ήδη έχει αρχίσει να συμβαίνει σταδιακά.

Πάντως, εκτός από τους ανθρώπους των «πράσινων», ο Παϊρόζ Πιενμπονγκσάντ έχει κουράσει και τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος ακούει και διαβάζει για εμβάσματα, χρήματα και επενδύσεις, χωρίς όμως να βλέπει πράξεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ