Τα πλάνα του Δώνη με ΟΦΗ και το δίλημμα

Ο Γιώργος Δώνης φαίνεται πως έχει καταλήξει στα πρόσωπα που θα συνθέσουν την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΟΦΗ, ωστόσο δεν συμβαίνει το ίδιο και με το σύστημα που θα χρησιμοποιήσει.

Κατασταλαγμένος δείχνει να είναι ο Γιώργος Δώνης όσον αφορά τη σύνθεση της ενδεκάδας με την οποία θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο «Γεντί Κουλέ» κόντρα στον ΟΦΗ.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής του «Τριφυλλιού» έχει αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τους Διούδη, Κολοβέτσιο, Μαυρομμάτη, Ινσούα, Πούγγουρα, Κουρμπέλη, Κάτσε, Χρήστο Δώνη, Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και Μακέντα, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο το σύστημα που θα χρησιμοποιηθεί.

Οι δύο πιθανές επιλογές για τον τεχνικό των «πράσινων» είναι το 4-3-3 και το 4-4-2. Εάν επιλεγεί το πρώτο, τότε θα έχουμε τον Κουρμπέλη ως αμυντικό μέσο, τους Κάτσε και Χρήστο Δώνη μπροστά του στον άξονα, τον Μακέντα στην κορυφή της επίθεσης και τους Χατζηγιοβάνη και Μπουζούκη λίγο πιο πίσω του και προς τα πλάγια, ενώ εάν επιλεγεί το δεύτερο, ο Χατζηγιοβάνης θα πάρει θέση δίπλα στον Μακέντα, με τον Μπουζούκη να παίζει ως «δεκάρι» στον ρόμβο που θα υπάρχει στον χώρο του κέντρου.

Υπενθυμίζεται ότι οι Γιόχανσον και Κουλιμπαλί έχουν τεθεί εκτός μάχης, με αποτέλεσμα ο Γιώργος Δώνης να υπολογίζει τον Πούγγουρα για το δεξί άκρο της άμυνας και όχι τον Αποστολάκη, που έπαιξε μεσοβδόμαδα στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΟΦ Ιεράπετρας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ