Τα είπε με Συμμαχία ο Ουζουνίδης

Συνάντηση με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Παναθηναϊκής Συμμαχίας είχαν οι Μαρίνος Ουζουνίδης, Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος και Δημήτρης Σαραβάκος.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Για όλη την κατάσταση που επικρατεί στον Παναθηναϊκό στο αγωνιστικό κομμάτι ενημερώθηκαν τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έλαβε χώρα με τους Μαρίνο Ουζουνίδη, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο και Δημήτρη Σαραβάκο.

Οι τρεις άνδρες εξήγησαν πως οι συνθήκες είναι αρκετά δύσκολες και πως δεν υπάρχει ιδιαίτερη βοήθεια από πουθενά, τόνισαν πως χρειάζεται ηρεμία και σταθερότητα για να εξελιχθούν όλα ομαλά (γεγονός που δεν συμβαίνει), ενώ δεν έγινε κουβέντα για υποθέσεις πέραν του αγωνιστικού, μιας και οι ίδιοι δεν είναι αρμόδιοι για να απαντήσουν σε ερωτήσεις τέτοιας φύσεως κι θεματολογίας. Γι’ αυτό το λόγο, η Τατιάνα Πιτυχούτη και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ θα επιδιώξουν να συναντηθούν και με τους ανθρώπους της «πράσινης» ΠΑΕ, ώστε να έρθουν στο φως όλα όσα προανήγγειλε μέσω του «Όλα Πράσινα» η πρόεδρος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας.

Τα πρώτα συμπεράσματα μετά τη εν λόγω συνάντηση, που διήρκεσε περίπου δύο ώρες, αφορούν τη στήριξη που θα παρέχει ο κόσμος μέσω της Συμμαχίας στο πλάνο του Εβρίτη προπονητή και των συνεργατών του, ώστε η ομάδα να κρατηθεί όρθια, καθώς πλέον υπάρχει η βούληση ώστε αυτή η οντότητα να αποτελέσει ουσιαστικά τη φωνή του κόσμου του «Τριφυλλιού» στα ενδότερα του συλλόγου σε όλους τους τομείς ανεξαιρέτως.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ