Τα «βρίσκει» με Αναστασίου, αλλά…

Στην υπογραφή νέου διακανονισμού με την πλευρά του Γιάννη Αναστασίου είναι κοντά η διοίκηση του Παναθηναϊκού, ωστόσο «αγκάθι» παραμένουν οι απαιτήσεις των πρώην συνεργατών του Έλληνα τεχνικού.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Όπως είναι γνωστό από την περασμένη Πέμπτη,  οι «πράσινοι» οφείλουν στον «Ολλανδό» περίπου 120.000 ευρώ από την εποχή που ο ίδιος βρισκόταν στον πάγκο του «Τριφυλλιού», με τον δικηγόρο του να «σφραγίζει» την επιταγή, μπλοκάροντας έτσι τους λογαριασμούς της «πράσινης» ΠΑΕ. Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες οι δύο πλευρές δείχνουν να οδεύουν προς συμφωνία, ώστε να υπογραφεί ένας νέος διακανονισμός, ο οποίος θα προβλέπει μελλοντική εξόφληση του ποσού.

Από’ κει και πέρα όμως, το ίδιο διαλλακτικοί δεν δείχνουν να είναι και οι πρώην συνεργάτες του Αναστασίου στον πάγκο του «Τριφυλλιού», οι οποίοι απειλούν με νομικές διαδικασίες αν δεν λάβουν σύντομα την αποζημίωση που είχαν συμφωνήσει να λάβουν όταν αποχώρησαν από τους «πράσινους». Ο λόγος για τους Γιούσεφ Φος και Στιβ Ρούτερ, οι οποίοι αποτέλεσαν παρελθόν από τον σύλλογο τον Νοέμβριο του 2015.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ