Τα βρήκε με Ατζαγκούν και Αναστασίου

Δύο ακόμη ανοιχτά μέτωπα κατάφερε να κλείσει ο Παναθηναϊκός ενόψει ευρωπαϊκής κι εγχώριας αδειοδότησης, με τον χρόνο να πιέζει ολοένα και περισσότερο τους «πράσινους». 

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Στον Παναθηναϊκό συνεχίζουν εντατικά τις προσπάθειες που γίνονται το τελευταίο διάστημα, προκειμένου η ομάδα να έρθει σε συμφωνία με τους πιστωτές της, είτε αυτοί ειναι ποδοσφαιριστές, είτε σύλλογοι, με αφορμή τόσο το τελεσίγραφο της UEFA (μέχρι το τέλος του μήνα θα πρέπει να έχουν τακτοποιηθεί όλες οι οφειλές, για να αποφευχθεί διετής αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις), όσο και την αδειοδότηση που αφορά την ΕΠΟ.

Στο πλαίσιο αυτών των προσπαθειών, οι άνθρωποι του «Τριφυλλιού», σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», τα βρήκαν με τους Αμπντούλ Ατζαγκούν και Γιάννη Αναστασίου, οι οποίοι αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να υπογράψουν τους διακανονισμούς τους με τον Παναθηναϊκό.

Παρόλα αυτά, οι παραπάνω ενέργειες δεν επαρκούν ώστε η ομάδα να είναι εξασφαλισμένη στους επόμενους ελέγχους που θα γίνουν και στους επόμενους φακέλους που θα σταλθούν, αφού υπάρχουν ακόμη αρκετά οικονομικά μέτωπα που πρέπει να κλείσουν άμεσα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ