Συναντήσεις σε Ελβετία και Ελλάδα με τους πιστωτές!

Επιστολή προς τους πιστωτές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προσυπέγραψε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, καλώντας τις εμπλεκόμενες πλευρές να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι και να βρουν μία άκρη, για τα χρωστούμενα του «τριφυλλιού».

Για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις εβδομάδες, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιχειρεί να βρει μία άκρη με τους πιστωτές της. Μάλιστα ο ίδιος ο Βασίλης Κωνσταντίνου υπέγραψε επιστολή προς αυτούς, σημειώνοντας χαρακτηριστικά δύο πράγματα. Αφενός τους ευχαρίστησε για την υπομονή που έχουν επιδείξει κι αφετέρου, τους καλεί σε διπλό ραντεβού. Το πρώτο για τις 13 Δεκεμβρίου στη Ζυρίχη και το δεύτερο, για τις 15 του ίδιου μήνα στην Αθήνα.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Αναλυτικά η επιστολή του προέδρου της ΠΑΕ:

«Έχοντας πλέον τη βεβαιότητα ότι χωρίς συμπόρευση, το μέλλον της ΠΑΕ προμηνύεται ιδιαίτερα δύσκολο, θα θέλαμε αφενός να σας ενημερώσουμε για το πώς εκτιμούμε ότι θα ήταν δυνατόν να ξεπεράσουμε αυτόν τον κίνδυνο, αφετέρου να ακούσουμε τυχόν σκέψεις και ιδέες σας επ’ αυτού. Υπογραμμίζουμε τέλος, ότι η συμβολή σας είναι πιο αναγκαία από ποτέ ούτως ώστε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να καταφέρει να αντεπεξέλθει στη σημερινή εξαιρετικά δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ