Συμφώνησε προφορικά με Σιφναίο το «Τριφύλλι»

Σε προφορική συμφωνία με τον Μαρκ Σιφναίο φέρεται να έχει έρθει ο Παναθηναϊκός, γεγονός που θα σηματοδοτήσει σύντομα εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση.

Στον Παναθηναϊκό πλησιάζει ο νεαρός Μαρκ Σιφναίος, ο οποίος φαίνεται πως συμφώνησε σε προφορικό επίπεδο με τους ανθρώπους του «Τριφυλλιού», έτσι ώστε να ντυθεί στα πράσινα.

Ο 21χρονος Ελληνοολλανδός επιθετικός ενδέχεται να αποκτηθεί, προκειμένου ο Γιώργος Δώνης να τον έχει στη διάθεσή του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας, κατά τη διάρκεια του οποίου θα θελήσει να τσεκάρει την κατάστασή του. Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Σιφναίος δεν έχει παίξει ποδόσφαιρο από τον περασμένο Απρίλη και θα χρειαστεί να διαπιστωθεί στην πράξη ο βαθμός ετοιμότητάς του, αλλά και ο χρόνος προσαρμογής του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παίκτης θα έχει ισχυρό ανταγωνισμό, εφόσον αποκτηθεί και ο Αργύρης Καμπετσής, καθώς ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα συγκρίνει τους δύο νεαρούς φορ, αποφασίζοντας για τον ρόλο του καθενός μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, ο Μαρκ Σιφναίος μοίρασε το χρόνο του στην Ολλανδία και στην Ινδία, αγωνιζόμενος για λογαριασμό των Μπραμπάντ, Βάαλβαϊκ, Μπέρα Μπλάστερς και Γκόα, πετυχαίνοντας μόλις 7 γκολ και 6 ασίστ σε 36 εμφανίσεις.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ