Συμφώνησε και… περιμένει για Καμπέτση

Την επιστροφή του στο ελληνικό ποδόσφαιρο θέλει να πραγματοποιήσει, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού ο Αργύρης Καμπέτσης, με τους ανθρώπους των «πράσινων» να τα έχουν βρει σε όλα με τον παίκτη. Πρέπει να συμφωνήσει η Ντόρτμουντ για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Στον Παναθηναϊκό «τρέχουν» για να κλείσουν τα κενά που υπάρχουν στην επιθετική του γραμμή του ρόστερ, με τον Αργύρη Καμπέτση να είναι ο πρώτος στόχος για την γραμμή κρούσης των «πρασίνων».

Μάλιστα οι άνθρωποι του «Τριφυλλιού» έκαναν το πρώτο βήμα για την απόκτηση του παίκτη, καθώς συμφώνησαν με τον 19χρονο επιθετικό και πλέον το μόνο που απομένει είναι να τα βρουν και με την πλευρά της Ντόρτμουντ, στην οποία ανήκει ο νεαρός επιθετικός, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Έτσι δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να υπάρξουν άμεσες εξελίξεις σε αυτό το θέμα, ώστε ο Γιώργος Δώνης να έχει στη διάθεσή του τον ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ομάδας.

Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Καμπέτση, στη λίστα του Νίκου Νταμπίζα και του Γιώργου Δώνη υπάρχουν κι άλλοι νεαροί επιθετικοί που μπορεί να απασχολήσουν σοβαρά τους «πράσινους».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ