Συμφωνία μεταξύ Ερασιτέχνη και ΠΑΕ!

Το «σπαθί του πολέμου» αποφασίζουν να θάψουν μια και καλή ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Ερασιτέχνης, θέτοντας πάνω από όλους και από όλα το γενικό καλό του συλλόγου.

Ύστερα από αρκετές δημόσιες, αλλά και παρασκηνιακές διαφορές και διαξιφισμούς, οι ιθύνοντες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και του Ερασιτέχνη αποφάσισαν να ενισχύσουν έμπρακτα την κοινή τους επιθυμία για ενότητα.

Πιο συγκεκριμένα η «πράσινη» ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έφτασαν σε συμφωνία κατά τη διάρκεια της Παρασκευής (12/10) όσον αφορά το φλέγον ζήτημα της ρύθμισης των χρεών του ποδοσφαιρικού τμήματος προς τη «Μάνα του Λόχου». Η συμφωνία περιλαμβάνει την υπογραφή νέας σύμβασης, η οποία ρυθμίζει την καταβολή του οφειλόμενου ποσού σε 24 δόσεις, από τις 60 δόσεις που προέβλεπε η προηγούμενη υπογεγραμμένη σύμβαση μεταξύ των δύο πλευρών.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως όλα όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι με αφορμή τις οφειλές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός προς τον Ερασιτέχνη, «έστειλαν» ουσιαστικά την ομάδα του Γιώργου Δώνη από τη Λεωφόρο στο ΟΑΚΑ, ενώ η σημερινή συμφωνία που επετεύχθη θέτει τις βάσεις για μια νέα πορεία, με τις δύο πλευρές να αφήνουν πίσω τις κόντρες που είχαν προκύψει εξαιτίας κυρίως οικονομικών διαφορών.

Ουσιαστικά η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει πλήρως τα όσα πληροφορηθήκατε προ ημερών μέσω του «Όλα Πράσινα», περί επιθυμίας του Γιάννη Αλαφούζου για γεφύρωση των σχέσεων με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με άξονα και τις εξελίξεις στο Athens Alive. Απ’ ότι φαίνεται, η επαναπροσέγγιση των ανθρώπων του ισχυρού άνδρα του «Εξάστερου» και του Ερασιτέχνη από πλευράς Αλαφούζου κύλησε ομαλά και έτσι οι σχέσεις των δύο ανδρών δείχνουν να περνούν σε μια νέα εποχή ανακωχής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ