Στο προσκήνιο ο δανεισμός του Μολέντο στον ΠΑΟΚ!

Ανατροπή στην υπόθεση του Βραζιλιάνου στόπερ; Θα ξεκαθαρίσει εντός της ημέρας. Σίγουρα στην Ιντερνασιονάλ το καλοκαίρι ο Μολέντο, μιας κι έχει δώσει το λόγο του στην ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Στον Παναθηναϊκό δεν βρίσκουν άκρη με την Ιντερνασιονάλ, καθώς οι Βραζιλιάνοι δεν προσφέρουν χρήματα στους «πράσινους», παρά μόνο έμψυχα ανταλλάγματα. Κάτι, που δυσκολεύει τη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Ο Μολέντο φέρεται να έχει υπογράψει ήδη προσύμφωνο με την ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε και από το καλοκαίρι θα συνεχίσει την καριέρα του εκεί. Μέχρι να λήξει το συμβόλαιό του, όμως, δεν αποκλείεται να πάει… δανεικός στον ΠΑΟΚ!

Τις τελευταίες ώρες το συγκεκριμένο σενάριο έχει κερδίσει έδαφος και μέσα στη μέρα, θα ξεκαθαρίσει το αν αυτό το deal θα προχωρήσει. Όλα κρίνονται από τις προθέσεις του Βραζιλιάνου και αν θέλει να παίξει για 6 μήνες στη Θεσσαλονίκη. Σε περίπτωση που προχωρήσει ο δανεισμός του «Μόλε» στην Τούμπα, τότε την αντίθετη διαδρομή θ’ ακολουθήσουν οι Κάτσε-Κωσταντινίδης, ερχόμενοι στην Αθήνα για λογαριασμού του «τριφυλλιού»!

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ