Στη… γωνία για νέο «μπάσιμο» το «Athens Alive»!

Τις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός παρακολουθεί διακριτικά το κονσόρτσιουμ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, περιμένοντας… στη γωνία για νέο «μπάσιμο». Επίκειται συνάντηση «DPG» – Τσίπρα το επόμενο δεκαήμερο.

Την ώρα που ο οικονομικός και νομικός έλεγχος της «πράσινης» ΠΑΕ απ’ την «PanAsia» βρίσκεται σε εξέλιξη, ένα άλλο ανοιχτό «μέτωπο», αυτό της κοινοπραξίας του «Athens Alive», παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις.

Το κονσόρτσιουμ του Δημήτρη Γιαννακόπουλου δεν έχει εγκαταλείψει την προσπάθεια, αντιθετώς, ασκεί συνεχώς πιέσεις προκειμένου το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ να πάρει το «πράσινο» φως, ανεξαρτήτα απ’ τις διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, το επόμενο δεκαήμερο, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, ουτώς ώστε να γίνει προσπάθεια επίσπευσης των εξελίξεων.

Παράλληλα, στο ίδιο χρονικό διάστημα, η κοινοπραξία του «Athens Alive» περιμένει τα… «μαντάτα» απ’ την «PanAsia», με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ να θεωρεί πως μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει αποκτήσει ξεκάθαρη εικόνα όσον αφορά στις οφειλές και το συνολικό «άνοιγμα» της ΠΑΕ.

Έτσι λοιπόν, θεωρώντας πως το αποτέλεσμα του οικονομικού ελέγχου θα καθορίσει αν ο Ταϊλανδός «broker» θα προχωρήσει τις διαδικασίες για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το κονσόρτσιουμ, που μόνο σίγουρη δε θεωρεί την αλλαγή ιδιοκτησίας, περιμένει στη γωνία ετοιμάζοντας νέο «μπάσιμο».

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ