Στη Λιέγη για Λουντ!

Άνθρωπος του Παναθηναϊκού διαπραγματεύεται άμεσα στη Λιέγη με την Στανάρ, για την παραχώρηση του Ρόμπιν Λουντ. Τη στιγμή που ο Φινλανδός φέρεται να προτιμά Αγγλία, πιστεύοντας πως μπορεί να βρει πρόταση από εκεί.

Στο Παναθηναϊκό καίγονται για την εύρεση ρευστού, καθώς στόχος είναι να πληρωθεί η δόση Οκτωβρίου στους ποδοσφαιριστές, ώστε να αποφευχθεί (για την ώρα τουλάχιστον) η πιθανότητα προσφυγής.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Ο παίκτης που μπορεί να φέρει άμεσα χρήματα, είναι ο Ρόμπιν Λουντ, τον οποίο τσεκάρουν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Μία από αυτές είναι και η Σταντάρ Λιέγης. Μάλιστα άνθρωπος που δρα για λογαριασμό του «τριφυλλιού», θα έχει σύντομα προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την βελγική ομάδα στη Λιέγη, προκειμένου να συζητηθούν εκτενώς οι όροι της πώλησης.

Βέβαια ο Λουντ φέρεται να προτιμά Αγγλία. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime», μάλιστα, η Μπρίστολ Σίτι παρουσιάζεται ως ενδιαφερόμενη για τον ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. Να σημειωθεί ότι ο εν λόγω σύλλογος της Championsip, διεκδικεί δυναμικά την άνοδό της στην Premier League.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ