«Στα 500 χιλ. ευρώ φτάνει η Μαλίν για Κουλιμπαλί»

Ως προχωρημένο παρουσιάζεται το θέμα με τον Αφρικανό μπακ του Παναθηναϊκού στο Βέλγιο. Έτοιμη να προσφέρει 500 χιλ. ευρώ για την απόκτηση του παίκτη, εμφανίζεται η Μαλίν.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Χθες ενημερωθήκατε μέσα από το «Όλα Πράσινα» ότι στον Παναθηναϊκό έχει φτάσει επίσημη πρόταση, για την παραχώρηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί. Οι «πράσινοι», άλλωστε, δεν είναι αρνητικοί στην πώληση οποιουδήποτε παίκτη, που δύναται να φέρει χρήματα στο σύλλογο.

Από το Βέλγιο σήμερα και συγκεκριμένα με βάση το δημοσίευμα της «Het Laatste Nieuws», η Μαλίν φτάνει ως τα 500 χιλ. ευρώ, προκειμένου να πείσει τον Παναθηναϊκό να πουλήσει τον Κουλιμπαλί.

Προφανώς, στο «πράσινο» στρατόπεδο θα ήθελαν μία υψηλότερη πρόταση για τον παίκτη και η αλήθεια είναι ότι στην εν λόγω περίπτωση, μπορεί η ΠΑΕ να έχει μεγαλύτερες απαιτήσεις. Κι αυτό γιατί ο δεξιός μπακ από το Μάλι δεσμεύεται με συμβόλαιο και δεν μένει ελεύθερος προσεχώς, όπως οι Μολέντο και Λουντ. Τέλος, να επισημάνουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κουλιμπαλί δεν είναι ιδιαίτερα «ζεστός» με την προοπτική της Μαλίν.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ