Στα γραφεία του Μαρινάκη λίγο πριν το τέλος!

Το «Όλα Πράσινα» αποκαλύπτει την επίσκεψη του Γιάννη Αλαφούζου στα γραφεία του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πειραιά, μόλις λίγα 24ωρα πριν την αποχώρηση του από την «πράσινη» ΠΑΕ.

Το ημερολόγιο έγραφε 21/9/2017, όταν και ο Γιάννης Αλαφούζος ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει οριστικά από τον Παναθηναϊκό, μόλις λίγες εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου, κατά την οποία προχώρησε στην υλοποίηση 13 μεταγραφών.

Τέσσερις ημέρες πριν, ο ισχυρός άνδρας του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, είχε ραντεβού με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, προκειμένου να βρουν από κοινού μια λύση για το μέλλον του «Τριφυλλιού». Το αφεντικό της «πράσινης» ΚΑΕ άλλωστε, είχε κάνει ήδη γνωστό το όραμα του για το «PAO Foundation» και την Παναθηναϊκή Πολιτεία στο ΟΑΚΑ, η οποία όμως τελικά δεν προχώρησε, καθώς ο ίδιος δεν βρήκε τη χρυσή τομή με τον Γιάννη Αλαφούζο όσον αφορά στο πως θα μοιραστούν τα υπάρχοντα χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Το «Όλα Πράσινα» λοιπόν, αποκαλύπτει ότι στο διάστημα εκείνων των κρίσιμων ημερών, που τελικά οδήγησαν το «Τριφύλλι» στην πλήρη ακυβερνησία, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε επισκεφθεί τα γραφεία της CAPITAL στον Πειραιά, προκειμένου να έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι δύο άνδρες φυσικά, ήταν γνωστό πως είχαν αρχίσει από το περασμένο καλοκαίρι να αλλάζουν στάση ο ένας απέναντι στον άλλον, καθώς είχαν και έχουν πλέον κοινά συμφέροντα, τόσο όσον αφορά στον χώρο των media, όσο και σε αυτόν της πολιτικής σκηνής, όπου αμφότεροι στηρίζουν την παράταξη της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πάντως, το timing της συνάντησης είναι τέτοιο, που ουδείς δεν θα μπορούσε να μη σκεφτεί πως οι δυο τους δεν συζήτησαν τις ραγδαίες εξελίξεις γύρω από το μέλλον του Παναθηναϊκού. Και φυσικά είναι προφανές, πως δύο «σύμμαχοι» σε όλα τα επίπεδα, δεν θα μπορούσαν την ίδια στιγμή να είναι και… «αιώνιοι» αντίπαλοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ