Σκανδαλώδης απόφαση: -5 και το ντέρμπι στον Ολυμπιακό!

Απίστευτα πράγματα για μια ακόμη φορά στο ταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο, μιας και το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός κατοχυρώθηκε υπέρ των φιλοξενούμενων, ενώ αφαιρέθηκαν συνολικά πέντε βαθμοί από το «Τριφύλλι».

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ δικαίωσε τον Ολυμπιακό που είχε κάνει έφεση για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και κατοχύρωσε το ματς υπέρ της ομάδας του Πειραιά, ενώ αφαιρέθηκαν συνολικά πέντε βαθμούς από τους «πράσινους».

Αυτό σημαίνει πως έγινε ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης που ανέφερε πως θα παιχτούν τα τελευταία 20′ του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, το οποίο είχε διακοπεί.

Υπενθυμίζουμε πως το -3 ήταν δεδομένο μετά την πρωτόδικη απόφαση λόγω των επεισοδίων στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου και ήταν και ο λόγος που δεν υπήρξε έφεση από τον Παναθηναϊκό, που πλέον θα στερηθεί πέντε ακόμη βαθμούς.

Αξίζει να αναφερθεί πως από την διοίκηση Αλαφούζου δεν υπάρχει πρόθεση να δοθεί συνέχεια στην υπόθεση καταφεύγοντας στο Διαιτητικό Δικαστήριο και άρα η εξέλιξη αυτή πρέπει να θεωρείται οριστική. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο μεν Ολυμπιακός πηγαίνει στους 69 βαθμούς παραμένοντας στην δεύτερη θέση και ο δε Παναθηναϊκός στους 33 βαθμούς και στην ένατη θέση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ