Σε σειρά οι εκκρεμότητες

Εδώ και μερικούς μήνες ο Παναθηναϊκός είναι μόνιμος θαμώνας των δικαστικών αιθουσών. Ο σύλλογος έχει βρεθεί αντιμέτωπος με τις προσφυγές πρώην ποδοσφαιριστών του, ως αποτέλεσμα της μη πληρωμής των διακανονισμών που είχαν υπογραφεί.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Είναι προφανές ότι, αυτή τη στιγμή, στα ταμεία της Εταιρείας δεν υπάρχουν τα χρήματα, ώστε να πληρωθούν μέχρι τελευταίου ευρώ οι οφειλές. Άρα αναγκαστικά, ο σύλλογος βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των παικτών, προκειμένου να επιτευχθούν εξωδικαστικές λύσεις.

Ως πρώτη προτεραιότητα λογίζεται η περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη (φωτό). Η καταγγελία του 38χρονου στόπερ έχει εκδικαστεί, ωστόσο από την ΠΑΕ κατέληξαν σε συμφωνία με την πλευρά του έμπειρου αμυντικού. Από τον Παναθηναϊκό θα δοθεί το μεγαλύτερο μέρος του χρωστούμενου ποσού (περίπου 80 από τις συνολικά 97 χιλ. ευρώ) και αυτομάτως, θα απομακρυνθεί ο κίνδυνος αφαίρεσης βαθμών.

Ο Πάρις Ατλαμάζογλου, που εκπροσωπεί τον Ταυλαρίδη, έχει αναλάβει επίσης και την υπόθεση του Γενς Βέμερ. Στην εκδίκαση που έγινε σήμερα (28/2), ο δικηγόρος του Γερμανού ζήτησε την πλήρη εξόφληση του πελάτη του, με την προσφυγή όμως να παίρνει παράταση για ακόμη μια εβδομάδα. Επιπροσθέτως, προέκυψε ότι έχουν μπλοκαριστεί οι λογαριασμοί του ποδοσφαιριστή, καθώς η ΠΑΕ δεν του έχει πληρώσει, ως όφειλε, την εφορία.

Υπάρχει κι άλλο μέτωπο όμως. Οι προσφυγές των Εσιέν, Λέτο, Τοτσέ, είναι να εκδικαστούν σήμερα από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ. Ωστόσο και εδώ, φαίνεται πιο κοντά η λύση της αναβολής. Η νομική εκπρόσωπος των παραπάνω παικτών, Άσπα Σουλούκου, ετοιμάζεται να πει το «ναι» για την εκ νέου παράταση. Αυτό, θα συμβεί με την κατάθεση ενός μικρού ποσού έναντι, στους τρεις πρώην «πράσινους» ποδοσφαιριστές. Μία τακτική, την οποία η ΠΑΕ έχει ακολουθήσει και στις προηγούμενες αναβολές που κέρδισε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ