Σεϊταρίδης: «Αλήθεια, πότε μιλήσαμε «κύριε» Αντωνιάδη;»

Δημόσια σύγκρουση ανάμεσα σε Γιούρκα Σεϊταρίδη και Αντώνη Αντωνιάδη, με αφορμή κάποιες δηλώσεις του δεύτερου. Τι έγραψε στον επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, ο παλαίμαχος δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού.

Μετά το πέρας της χθεσινής συνάντησης με τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο, ο Αντώνης Αντωνιάδης παραχώρησε δηλώσεις. Αναφέροντας μεταξύ άλλων, ότι του έκανε παράπονα που δεν προσκλήθηκε ο Γιούρκας ΣεΪταρίδης.

Για την ακρίβεια ο «ψηλός» είπε: «Θα γίνει άνοιγμα και σε νεότερους παλαίμαχους. Ήδη εγώ ειδοποίησα τον Καραγκούνη και μου έκανε παράπονα ο Γιούρκας που δεν του το είπα και του απάντησα, την επόμενη φορά θα είσαι κι εσύ μαζί μας». 

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Ωστόσο σήμερα ήρθε η διάψευση από τη μεριά του Γιούρκα, ο οποίος κι έγραψε στο Facebook το εξής: «Ο «κύριος» Αντωνιάδης δήλωσε ότι του έκανα παράπονα γιατί δε με ενημέρωσε για τη συνάντηση. Πότε έγινε αυτό «κύριε» Αντωνιάδη, γιατί από όσο θυμάμαι δεν έχουμε μιλήσει ποτέ οι δυο μας, ούτε προσωπικά, ούτε τηλεφωνικά. Σταματήστε τις δηλώσεις που δεν ισχύουν, για τα μάτια του κόσμου».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ