Σίγουροι για την αδειοδότηση στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Αισιοδοξία υπάρχει στο «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού, αναφορικά με την άδεια συμμετοχής στο επόμενο πρωτάθλημα, την οποία προσπαθεί να αποκτήσει το «Τριφύλλι».

Στο τέλος του μήνα εκπνέει η προθεσμία για την κατάθεση του φακέλου, άρα και το χρονικό διάστημα που έχουν στη διάθεσή τους οι «πράσινοι» για να τακτοποιήσουν και τις τελευταίες οικονομικές εκκρεμότητες.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η «Sportday» μετά τις υποθέσεις των Γκονζάλες, Ρινάλντι και Στραματσόνι, οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού συμφώνησαν τόσο με τη Ρόντα, για τα χρήματα που πρέπει να καταβάλουν για το συμβόλαιο του δανεικού Αμπντούλ Ατζαγκούν, όσο και με την Κάλιαρι για τον δανεισμό του Βίκτορ Ιμπάρμπο.

Επιπλέον, μέσω της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου, ύψους 6 εκ. ευρώ, θα καλυφθούν και κάποιες μικρές «τρύπες» προκειμένου ο φάκελος που θα κατατεθεί να είναι πλήρης και το «Τριφύλλι» να πάρει την άδεια, κάτι που δεν είχε γίνει πέρυσι.

Σε περίπτωση που η άδεια συμμετοχής για τη νέα σεζόν αποκτηθεί, τότε να θυμίσουμε πως η ΠΑΕ θα μπορεί να προχωρήσει κανονικά σε μεταγραφές χωρίς να υπάρχουν περιορισμοί, ενώ στο νέο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει από τους μηδέν βαθμούς και όχι από τους -6, όπως συνέβη την τρέχουσα σεζόν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ