Πόση ξεφτίλα αντέχεις;

Ο Γιάννης Αλαφούζος αναιρεί καθημερινά τον εαυτό του και τις δεσμεύσεις του και ο Στέλιος Μπιτσώρης αναρωτιέται πόσα αποθέματα αντοχής έχει ακόμη ο άνθρωπος που έχει χαράξει τον δρόμο προς τον υποβιβασμό του Παναθηναϊκού.

Κανείς δεν περιμένει απάντηση βέβαια. Εδώ δεν υπάρχουν απαντήσεις σε πιο σημαντικά ζητήματα που αφορούν το μέλλον του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Όπως, για παράδειγμα, το ερώτημα για την off shore (Sortivo International), τα χρέη, τα χρήματα που αφορούν μεταγραφές και δωρεές και πάρα πολλά άλλα. Αφού κανείς δεν τολμά να δώσει απαντήσεις σε όλα αυτά, ας το ρίξουμε κι εμείς στη φιλοσοφία, μπας και βρούμε γιατρειά σε όλα αυτά που μας επιβάλουν να ζήσουμε αργά και βασανιστικά οι άνθρωποι που βρίσκονται στο τιμόνι της διοίκησης.

Και αναρωτιόμαστε λοιπόν…. Πόση ξεφτίλα αντέχεις, όταν από τον Σεπτέμβρη κάνεις λόγο ότι θα αναλάβεις τις υποχρεώσεις που αφορούν ένα ποσό της τάξης των 20 εκατομμυρίων ευρώ και ύστερα από επτά ολόκληρους μήνες ακόμη λέγονται και γράφονται σε επιστολές προς ενδιαφερόμενους τα ίδια; Από τον Σεπτέμβρη του 2017, όταν ετσιθελικά διέκοψε εντελώς την χρηματοδότηση στο ποδοσφαιρικό τμήμα ο Γιάννης Αλαφούζος, πέφτουν βροχή οι προσφυγές από πρώην παίκτες μέχρι και… μανάβηδες! Τίνος υποχρέωση είναι τα χρήματα που οφείλονται στον Γιενς Βέμερ; Και ξαναρωτάω, πόση ξεφτίλα αντέχεις;

«Είμαι διατεθειμένος να αναλάβω τις υποχρεώσεις της έως ένα πόσο της τάξεως των 20 εκατομμυρίων ευρώ. Αυτό είναι το ανώτατο όριο που μπορώ να επωμισθώ». Γ. Αλαφούζος, 21 Σεπ. 2017.

«Για την εξόφληση της επιδικασθείσης χρηματικής απαίτησης του αιτούντος ποδοσφαιριστή Jens Alexander Wemmer, από την Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αφαιρούνται τρεις (3) ακόμα βαθμοί από τον οικείο βαθμολογικό πίνακα». Ανακοίνωση Superleague.

Ο άνθρωπος που ευαγγελίζεται την επιχειρηματικότητα και τις επενδύσεις μέσω του καναλιού που έχει στην κατοχή του, έχει καταφέρει να έχει συναντήσεις με δύο υποψήφιους επενδυτές (Γιαννακόπουλος με το PAO Fundation και Πιενγκμπονσάντ με την Pan Asia), με τους δύο ενδιαφερόμενους να εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους , μόλις η συζήτηση φτάνει στο σημείο που ο Γιάννης Αλαφούζος πρέπει να πληρώσει τα χρέη αυτά που εκείνος και μόνο εκείνος δημιούργησε. Και δεν μιλάει κανείς για τα χρέη της Πολυμετοχικότητας του Γ. Βαρδινογιάννη, του Πατέρα και του Βγενόπουλου. Πόση ξεφτίλα αντέχεις;

«Παρά ταύτα, λόγω της κατάστασης στο Σύλλογο αλλά και της πίστης μου ότι ο Παναθηναϊκός κόσμος θα ανταποκρινόταν με θέρμη στο κάλεσμά μου για τη δημιουργία ενός ενιαίου Συλλόγου, έφτασα μέχρι και να προτείνω στον κ. Αλαφούζο την ανάληψη μέρους των χρεών σε ύψος 15 εκατομμυρίων ευρώ, συν τη διαχείριση όλων των μελλοντικών υποχρεώσεων». Δ. Γιαννακόπουλος, 17 Σεπ. 2017.

«Ο κ. Αλαφούζος ισχυρίζεται ότι την αποδέχτηκε. Πέντε εργάσιμες ημέρες μετά την πρότασή μας, επέλεξε το απόγευμα του Σαββάτου για να απαντήσει πλην όμως όχι στην δική μας πρόταση. Διότι σιωπά ως προς τα υπόλοιπα χρέη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα οποία έχει δεσμευτεί τόσο σε εμάς όσο και δημοσίως. Χρέη που διατεινόταν ότι τα αναλαμβάνει». Π. Πιεμπονγκσάντ, 21 Απρ. 2018.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Πόση ξεφτίλα αντέχεις όταν η είδηση της αποχής των παικτών της ομάδας που διαχειρίζεσαι κάνει τον γύρο της Ευρώπης; Πόση ξεφτίλα αντέχεις όταν οι παίκτες της ομάδας ζητούν να τους πληρώσεις;

Φωνή βοώντος εν τη ερήμω…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ