Προφορική συμφωνία με Δώνη, «κρούση» σε «Μύστα»-Κάτσε!

Πολύ κοντά στην ανανέωση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Χρήστος Δώνης, ο οποίος έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Νίκο Νταμπίζα. Θα το «παλέψουν» για Μυστακίδη – Κάτσε οι «πράσινοι».

Όλο και πιο κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Χρήστος Δώνης. Όπως σας είχε ενημερώσει το «Όλα Πράσινα» από τις 10 Μαΐου, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός ήταν εξ’ αρχής θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στο «Τριφύλλι», βάζοντας το συναίσθημα πάνω απ’ τη λογική.

Δώδεκα μέρες αργότερα κι έχοντας πραγματοποιήσει αρκετές συναντήσεις τόσο με τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βασίλη Κωνσταντίνου, όσο και με τον νέο τεχνικό διευθυντή των «πράσινων», Νίκο Νταμπίζα, ο Δώνης φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά και το μόνο που απομένει πλέον για να τον κρατήσει στο Κορωπί για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα είναι οι υπογραφές.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

⚽ Προσπάθεια για Μυστακίδη – Κάτσε

Πέραν του Δώνη, στο «πράσινο» στρατόπεδο κινούνται και σε άλλα «μέτωπα». Δύο από αυτά είναι οι δανεικοί απ’ τον ΠΑΟΚ, Γιάννης Μυστακίδης και Έργκους Κάτσε. Και των δύο η παρουσία κρίθηκε άκρως θετική και στο «Τριφύλλι» αναγνωρίζουν τη συμβολή τους στο δεύτερο μισό της περιόδου. Για το λόγο αυτό σκοπεύουν να μην πέσουν «αμαχητί» αλλά να προσπαθήσουν να κρατήσουν τους δύο ποδοσφαιριστές στην Αθήνα και τη νέα σεζόν.

Ρόλο σε αυτό βέβαια αναμένεται να παίξει πρώτον, ο περιορισμός που θα επιβληθεί στον Παναθηναϊκό από την ΕΠΟ και δεύτερον, η θέση του ΠΑΟΚ. Για τον Κάτσε τα πράγματα είναι μάλλον πιο απλά, καθώς στον «Δικέφαλο» δεν φαίνεται να τον υπολογίζουν, ενώ για τον «Μύστα» πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσει αν θα έχει θέση στο ρόστερ των Κυπελλούχων τη νέα σεζόν.

Όπως και να ‘χει, και οι δύο περιπτώσεις ενδιαφέρουν τους ανθρώπους του «Τριφυλλιού», στόχος των οποίων είναι, τουλάχιστον να το… «παλέψουν». Όλα αυτά όμως αφού ανακοινωθεί η «καμπάνα» απ’ την ελληνική ομοσπονδία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ