Προσπάθεια για ένταξη στις 120 δόσεις!

Ενδεχόμενη ένταξη του Παναθηναϊκού στο νόμο 4496/2017, μπορεί ν’ αποδειχθεί σωτήρια για το μέλλον του συλλόγου. Μέσα στον Μάρτιο οι τελικές εξελίξεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, τι αναμένεται να κερδίσει το «τριφύλλι».

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιχειρεί να ενταχθεί στο νόμο 4496/2017, που έχει ψηφιστεί από την Βουλή για τη διευκόλυνση των υπερχρεωμένων νοικοκυριών (σ.σ. οι περίφημες 120 δόσεις). Πρόκειται για μία νομοθεσία που μέχρι πρότινος δεν αφορούσε Εταιρείες, όμως πρόθεση της κυβέρνησης είναι ν’ αλλάξει αυτό μέσα στο Μάρτιο.

Εφόσον η ρύθμιση αυτή ψηφιστεί και εγκριθεί από την Τρόικα, τότε αναμένεται ν’ αποδειχθεί σωτήρια για το «τριφύλλι». Με βάση τα στοιχεία που είχε δημοσιοποιήσει η διοίκηση στις 12 Οκτωβρίου, φανερώθηκαν οφειλές ύψους 13,5 εκατ. ευρώ προς φορολογικές αρχές, συν ακόμα 11,9 εκατ. ευρώ σε «ανακυκλωμένα» δάνεια.

Με άλλα λόγια, λοιπόν, από τα 46,6 εκατ. ευρώ συνολικά χρέη του Παναθηναϊκού, τα 25,4 μπορούν να διακανονιστούν σε 120 δόσεις. Δηλαδή, σε βάθος δεκαετίας! Παράλληλα, με την ενδεχόμενη ένταξη της Εταιρείας στη νομοθεσία, θα «ξεπαγώσει» κι η δέσμευση του ποσού για τα τηλεοπτικά δικαιώματα (ύψους 3, 5 εκατ ευρώ), την οποία εισπράττει για την αποπληρωμή του δανείου η Τράπεζα Πειραιώς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ