Προς παράδοση ο πρώτος φάκελος για την αδειοδότηση!

Κινητικότητα στην ΠΑΕ για την κατάθεση των πρώτων στοιχείων στην ΕΠΟ. Βέβαια στο τέλος της ημέρας, η διάθεση του Γιάννη Αλαφούζου θα κρίνει το αν ο Παναθηναϊκός θα αδειοδοτηθεί ή όχι.

Ο φάκελος που αναμένεται να παραδοθεί αύριο (16/2) στην ΕΠΟ, θα περιλαμβάνει στοιχεία όπως το ύψος των συμβολαίων, τα γραφεία, το προπονητικό κέντρο, τις μεταβολές στον προϋπολογισμό, αναλυτικά έσοδα-έξοδα, διακανονισμούς, καθώς και έγγραφα με τις οφειλές προς φυσικά πρόσωπα, τα οποία έχουν υπογράψει τα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Τα επόμενα βήματα, από εκεί και πέρα, είναι συγκεκριμένα. Το «τριφύλλι» θα κληθεί το προσεχές διάστημα να παρουσιάσει αποδείξεις εξόφλησης των παραπάνω ανοιχτών υποχρεώσεων, με έγγραφα που πρέπει να έχουν κατατεθεί μέχρι τις 31 Μαρτίου. Οι υποχρεώσεις για τις οποίες γίνεται λόγος, εκτείνονται έως τις 31/12/2017 και περιέχουν επίσης τις δόσεις Οκτωβρίου-Δεκεμβρίου.

Βέβαια η τελική έκβαση της αδειοδότησης, θα κριθεί από τον Γιάννη Αλαφούζο. Αν ο επιχειρηματίας δεν πληρώσει αυτά που πρέπει (σ.σ. ένα ποσό γύρω στα 3 εκατ. ευρώ), τότε τον Απρίλιο τα μαντάτα θα είναι άσχημα. Πάντως γενικότερα, στο «πράσινο» στρατόπεδο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ