Προβλήματα με Ινσούα και Κουρμπέλη

Προβλήματα προέκυψαν στον Παναθηναϊκό, μιας και ο Ινσούα έχει υποστεί κάκωση στο δεξί γόνατο, ενώ ο Δημήτρης Κουρμπέλης έχει ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο.

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού ενάντια στην Ξάνθη άφησε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στον Εμάνουελ Ινσούα, μιας και ο Αργεντινός μπακ έχει υποστεί κάκωση στο δεξί γόνατο και το απόγευμα της Δευτέρας θα υποβληθεί σε μαγνητική.

Πέρα από τον Ινσούα σε μαγνητική θα υποβληθεί και ο Δημήτρης Κουρμπέλης που αισθάνεται ενοχλήσεις στο αριστερό γόνατο, ο οποίος υπενθυμίζουμε πως έλειψε στην αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Από εκεί και πέρα, στην πρωινή προπόνηση της ομάδας, όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με την Ξάνθη έκαναν αποθεραπεία και αποφόρτιση.

Οι υπόλοιποι μετά το ζέσταμα, έπαιξαν οικογενειακό διπλό και έκλεισαν με ανοίγματα. Θεραπεία και γυμναστήριο ακολούθησαν Πούγγουρας, Κότσαρης, ενώ απουσίασε λόγω ίωσης ο Ξενόπουλος.

Ο Γιώργος Δώνης έδωσε στους ποδοσφαιριστές του ρεπό για την Τρίτη, ενώ για την Τετάρτη υπάρχει προγραμματισμένη διπλή προπόνηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ