Προβάρουν τα πράσινα Μυστακίδης-Κωνσταντινίδης!

Μία ανάσα από τους δύο παίκτες του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με τον Γιάννη Μυστακίδη και τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη να κατηφορίζουν, άμεσα, στην Αθήνα. Ως ελεύθερος έρχεται ο δεύτερος.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Παίκτες του Παναθηναϊκού αναμένεται ν’ αποτελέσουν οι Δημήτρης Κωνσταντινίδης και Γιάννης Μυστακίδης, σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Τούμπα! Οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν για το «Πράσινο» ενδιαφέρον και συμφώνησαν για την μετακόμισή τους στην Αθήνα. Ανάμεσα στο «Τριφύλλι» και τον «Δικέφαλο του Βορρά» υπήρχε συνεχή επικοινωνία τις τελευταίες ημέρες, με τις δύο διοικήσεις να τα βρίσκουν εν τέλει σε όλα.

Η συμφωνία, αυτή τη στιγμή, μοιάζει να είναι οριστική. Μάλιστα νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι από αύριο (23/1), είναι πιθανό οι δύο παίκτες να τεθούν στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη. Να σημειωθεί πως ο Κωνσταντινίδης θ’ αποκτηθεί ως ελεύθερος, ενώ ο Μυστακίδης θα έρθει ως δανεικός. Η περίπτωση Κάτσε, τέλος, μοιάζει να υποχωρεί, μιας κι ο Αλβανός μέσος έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του και δεν «ψήνεται», ιδιαίτερα, να ντυθεί στα πράσινα. Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πάντως, δεν επιβεβαιώνουν τα περί συμφωνίας με τους «Ασπρόμαυρους». Ακόμα τουλάχιστον…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ