Πολύ απογοητευμένος ο Μαρίνος Ουζουνίδης!

Ίσως την πιο δύσκολη φάση του στον Παναθηναϊκό, περνάει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Γιατί πέρα από τα δεδομένα οικονομικά-διοικητικά προβλήματα και τις εκτός έδρας ήττες, η ομάδα του 49χρονου τεχνικού δεν μπορεί να κερδίσει πλέον ούτε στη Λεωφόρο.

Όλα τα ‘χε μέχρι τώρα ο προπονητής του «τριφυλλιού» αλλά τουλάχιστον, περηφανευόταν πως η ομάδα του δεν έχανε στη Λεωφόρο. Κι αυτό όμως το «χαρτί» κάηκε! Απέναντι στον Πανιώνιο δεν ήταν μόνο το αποτέλεσμα που «πόνεσε» τον Ουζουνίδη, αλλά η εμφάνιση ήταν εκείνη που τον απογοήτευσε ακόμη περισσότερο (ενδεικτικό ότι οι «πράσινοι» έχουν 4 ολόκληρους αγώνες, να γευτούν τη χαρά της νίκης). Όπως επίσης και το ξύλο μεταξύ Παναθηναϊκών στις κερκίδες.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πίστευε, πως παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα, η περιρρέουσα ενότητα που υπήρχε θα βοηθούσε τα πράγματα. Η χθεσινή εικόνα, όμως, έδειξε πως τα προβλήματα είναι βαθειά και ίσως… άλυτα!

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Ακόμη, να σημειωθεί ότι ο Ουζουνίδης έφυγε χθες τελευταίος από τη Λεωφόρο, περίπου στις 8 το απόγευμα. Ο Έλληνας προπονητής είχε συνεχείς συζητήσεις με τους Μαραγκό, Γιάγκου, Διαμαντόπουλο, επιχειρώντας οι τέσσερίς τους, να βρουν μία άκρη για την επόμενη, δύσκολη, ημέρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ