Πλήρωσε 1.8 εκ. ευρώ ο Αλαφούζος

Το ποσό των 1.8 εκ. ευρώ κατέβαλε ο Γιάννης Αλαφούζος, προκειμένου ο Παϊρόζ Πιενμπονγκσάντ να αναλάβει τη διοίκηση του Παναθηναϊκού με τα υπάρχοντα προβλήματα που ο ίδιος δημιούργησε και όχι με περισσότερα.

Την ύστατη ώρα, ο Αλαφούζος κατέβαλε 1.8 εκ. ευρώ σε πληρωμές προς το ρόστερ και το προσωπικό του Παναθηναϊκού, αλλά και για την ΑΜΚ.

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η εφημερίδα «Live Sport», ο μεγαλομέτοχος του «Τριφυλλιού» πλήρωσε 1.5 εκατ. ευρώ ως μέρος στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου των 5 εκ. ευρώ, η οποία θα ολοκληρωθεί στη Γενική Συνέλευση που έχει προγραμματιστεί για τις 6 Ιουλίου, όταν και ο Παϊρόζ Πιενμπονγκσάντ θα λάβει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, συμμετέχοντας στη νέα ΑΜΚ με το ποσό των 20 εκ. ευρώ.

Από τα 1.5 εκ. ευρώ, οι 600.000 οδηγήθηκαν σε εφορία και ΙΚΑ, ενώ οι 840.000 βοήθησαν στην εξόφληση της δόσης Μαΐου, αλλά και σε άλλες εκκρεμότητες. Επιπλέον θα πρέπει να σημειωθεί πως δόθηκαν επιπλέον 300.000 ευρώ, μέσω των οποίων πληρώθηκαν ο μισθός ενός μήνα και το επίδομα αδείας των υπαλλήλων της ΠΑΕ, στους οποίους οφείλονται ακόμα οι μισθοί… πέντε μηνών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ