Πλήγμα με Κουρμπέλη!

Ο Παναθηναϊκός των πολλών οικονομικών και διοικητικών προβλημάτων επλήγη ακόμη περισσότερο και σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς ο Δημήτρης Κουρμπέλης θα απουσιάσει από το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας, όπως όλα δείχνουν.

Στη χθεσινή (9/7) προπόνηση του Παναθηναϊκού, ο Δημήτρης Κουρμπέλης τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια του «διπλού», ανησυχώντας τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο αρχηγός των «πράσινων» αναμένεται να κάνει μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος, ωστόσο αυτό που προκύπτει μέχρι στιγμής είναι πως θα μείνει τουλάχιστον δύο εβδομάδες εκτός προπονήσεων, χάνοντας έτσι το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του «Τριφυλλιού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας διεθνής μέσος χτύπησε στο σημείο που είχε την ατυχία να τραυματιστεί και πέρυσι, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιώργο Δώνη, να περιμένει την ετυμηγορία του ιατρικού επιτελείου, ελπίζοντας πως ο παίκτης θα γλιτώσει τα χειρότερα, προκειμένου να προπονηθεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του κατά τη διάρκεια μιας τόσο σημαντικής περιόδου του καλοκαιριού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ