Πιο κοντά στον υποβιβασμό…

Αφαίρεση συνολικά 9 βαθμών επέβαλλε Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στον Παναθηναϊκό, για τις υποθέσεις των Εσιέν, Λέτο και Τοτσέ.

Υπενθυμίζουμε ότι από τους «πράσινους» έχουν ήδη αφαιρεθεί 3 βαθμοί από την υπόθεση Βέμερ, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι στις τρεις αφαιρέσεις βαθμών μια ομάδα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα. Συνεπώς, αν κι εφόσον η «πράσινη» ΠΑΕ δεν διευθετήσει τις υποχρεώσεις της με τους παραπάνω ποδοσφαιριστές, μετά το πέρας 5 ημέρων έπειτα από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, τότε ο Παναθηναϊκός θα υποβιβαστεί.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Αναλυτικά η απόφαση:

«Αίτηση του Σεμπάστιαν Λέτο: Επέβαλε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, κατά τα διαλαμβανόμενα στην από 11/12/2017 Καταγγελία Πρακτικού Συμβιβασμού σε συνδυασμό με  το από 16-3-2018 κατατεθέν στο παρόν Δικαστήριο κοινό διευκρινιστικό υπόμνημα των διαδίκων, σχετικά με το ότι  η ως άνω ΠΑΕ μέχρι και την ημερομηνία του υπομνήματος έχει εξοφλήσει μέρος της ως άνω οφειλής και εκ τούτου υπολείπεται το ποσό των πενήντα χιλιάδων και εβδομήντα πέντε ( 50075) ευρώ, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας .

Αίτηση του Jοse Verdu Nicolas: Δέχθηκε την από 26-1-2018 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 4034/2018) αίτηση του αιτούντος επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ενεργοποίησε σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ,κατά το αναφερόμενο στο ιστορικό της παρούσας ποσό, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας

Αίτηση του Μισέλ Εσσιέν: Δέχθηκε την από 26-1-2017 (με αριθμ. Πρωτοκόλλου 3852/2018) αίτηση του αιτούντος Μισέλ Εσσιέν, επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Επέβαλε  σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός,  μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος, κατά τα διαλαμβανόμενα στο ιστορικό της παρούσας αιτίες και ποσά, την ποινή αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ