Παναθηναϊκός για Μαρίνο: «Ξεχωριστός, τον ευχαριστούμε»!

Με μια λιτή ανακοίνωση, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχαιρέτησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη, ευχόμενη «κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία». 

 

Το συμβόλαιο του Μαρίνου Ουζουνίδη με τον Παναθηναϊκό εξέπνευσε, η διοίκηση του συλλόγου δεν έκανε πρόταση ανανέωσης ούτε για τα… μάτια του κόσμου και κάπως έτσι, σήμερα, γράφτηκε ο επίλογος στη συνεργασία του Εβρίτη τεχνικού με τους «πράσινους».

Σε συνάντηση που είχε με τον Βασίλη Κωνσταντίνου το μεσημέρι της Τετάρτης (16/05), ο Μαρίνος συζήτησε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ τον τρόπο αποπληρωμής των οφειλών προς τον ίδιο και τους συνεργάτες του, με τον Κωνσταντίνου, στη συνέχεια, να τον ευχαριστεί δημοσίως για την προσφορά του στον σύλλογο. Λίγο αργότερα, ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρεται σε «συγκινητικές στιγμές» και μια διαδρομή που είχε «ξεχωριστή σημασία για όλους στην ομάδα».

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τον Μαρίνο Ουζουνίδη. Εναν άνθρωπο με τον οποίο μας συνέδεσαν πολλές δυσκολίες, αλλά και συγκινητικές στιγμές στον ενάμιση χρόνο της κοινής μας πορείας. Η διαδρομή του είχε ξεχωριστή σημασία για όλους στην ομάδα και η προσφορά του είναι αναγνωρίσιμη.

Η Παναθηναϊκή Οικογένεια του εύχεται εγκάρδια κάθε επιτυχία και καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ