ΠανΑΘΗΝΑϊκός ήταν, είναι και θα παραμείνει!

Ο Στέλιος Μπιτσώρης σχολιάζει την αποκάλυψη της νέας κίνησης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και όχι μόνο, ενώ υπερτονίζει την ανάγκη να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι από όλες τις απόψεις.

Εδώ και καιρό ήταν γνωστό το γεγονός ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ψαχνόταν, ώστε να επιστρέψει στα «πράγματα» του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Ποτέ δεν έπαψε να τον «τρώει» αυτή η σκέψη και για τους λίγο πιο μυημένους, δεν ήταν έκπληξη η επιστροφή του στο προσκήνιο. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ως… «άρρωστος» (με την καλή έννοια του όρου) Παναθηναϊκός, είναι εκ νέου εδώ για την αγαπημένη του ομάδα και τώρα έχει και καλύτερο σχέδιο, αλλά και δυνατότερους συμπαίκτες.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Πολλά ενδέχεται να γραφτούν και να λεχθούν μέσα στο επόμενο διάστημα, αλλά όλοι πρέπει να κρατούν μικρό καλάθι, καθώς μιλάμε για ένα πρότζεκτ που για την Ελλάδα και τα δεδομένα της (γραφειοκρατία) μόνο… «ευκολάκι» δεν το λες. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει χειριστεί εξαιρετικά την όλη κατάσταση τον τελευταίο καιρό, ενώ ακόμη και με την ανακοίνωση που εξέδωσε φάνηκε να ελέγχει απόλυτα το θέμα, ενώ δεν «φούσκωσε» τα μυαλά των οπαδών, οι οποίοι ψάχνουν να πιαστούν από την παραμικρή είδηση που αφορά τα διοικητικά του συλλόγου.

Αυτή την στιγμή, ο ισχυρός άνδρας του «Εξάστερου» και οι συμπαίκτες από το εξωτερικό, αποτελούν το μοναδικό σοβαρό πλάνο που υπάρχει στον ορίζοντα. Και η σωτηρία του συλλόγου είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να μας απασχολεί. Πολύς κόσμος δείχνει να είναι αντίθετος με την προοπτική του ΟΑΚΑ, με το σκεπτικό ότι ο Παναθηναϊκός είναι η μοναδική ομάδα του Κέντρου. Ομολογουμένως, το τρίπτυχο «ΑκρόποληΛυκαβηττόςΛεωφόρος» ισχύει και θα ισχύει για πάντα, όσο θα υπάρχει δηλαδή και ο Παναθηναϊκός. Το «Τριφύλλι» έχει χάσει την κυριαρχία του σε όλους τους τομείς και σχεδόν είναι ανόητο το επιχείρημα τούτο.

Έτη πολλά, ο Παναθηναϊκός είχε ως βάση του τη Λεωφόρο, αλλά οι διοικήσεις δεν έκαναν σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις πως η Αθήνα είναι ο Παναθηναϊκός. Και κατά την άποψή μου, όλες αυτές οι συζητήσεις καφενειακού επιπέδου πάνε περίπατο όταν μιλάμε για διοίκηση με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δηλώνει βροντερό «παρών». Χίλια στραβά να έχει κανείς να καταλογίσει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, δεν μπορεί ποτέ και σε καμία περίπτωση να του προσάψει ότι δεν είναι Παναθηναϊκός και δεν πονάει αυτόν το σύλλογο.

Συνεπώς, αν όλα πάνε καλά κι οι «πράσινοι» αποκτήσουν το δικό τους… παν-Παναθηναϊκό χώρο, τότε όλος ο κόσμος του «Τριφυλλιού» θα μπορεί να συνεχίσει να τραγουδά «Είμαστε από τη Λεωφόρο», με περισσότερη περηφάνια πλέον.

ΥΓ: Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολλή, αλλά και… υπομονή. Χαμηλά η μπάλα και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ