ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Να παραιτηθούν όλοι στην ΕΠΟ»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στη σκανδαλώδη απόφαση αναίρεσης της αφαίρεσης τριών βαθμών από τον ΠΑΟΚ για το ρολό χαρτιού που βρήκε στο πρόσωπο τον προπονητή του Ολυμπιακού, θυμίζοντας παράλληλα σε όλους τι είχε συμβεί περίπου έναν χρόνο πριν στη Λεωφόρο.

Αναλυτικά:

«Με αφορμή τη χθεσινή αναιρετική απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισημαίνει τα ακόλουθα: Η απόφαση του δευτεροβάθμιου οργάνου καταλύει κάθε έννοια δικαίου, είναι προϊόν πολιτικής παρέμβασης και σκανδαλώδους διαχείρισης προς όφελος συγκεκριμένου επιχειρηματία.

Να υπενθυμίσουμε ότι πέρυσι σε περίπου όμοιο περιστατικό οι συνέπειές της τότε απόφασης για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός υπήρξαν καταστροφικές σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, χειρότερη θέση κατάταξης στα play offs και μαζί με την αφαίρεση βαθμών και τα επιβληθέντα πρόστιμα βύθισαν ακόμα περισσότερο οικονομικά την εταιρεία.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Η χθεσινή απαράδεκτη απόφαση πιστοποιεί ότι δεν λειτουργεί κράτος δικαίου. Ζητούμε ως ελάχιστη ένδειξη αξιοπρέπειας την παραίτηση σύσσωμης της διοίκησης της ΕΠΟ αν θέλει τουλάχιστον να σώσει τα προσχήματα. Με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους όλοι αυτοί οι «παράγοντες” δημιουργούν συνθήκες απόλυτης απαξίωσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ