ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Η απόφαση διαλύει το πρωτάθλημα»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στην απόφαση της Κυβέρνησης να διακόψει το πρωτάθλημα, χαρακτηρίζοντας την αποτυχημένη συνταγή του παρελθόντος και τονίζει πως δυσκολεύεται ακόμη περισσότερο η προσπάθεια των έντιμων ομάδων να διατηρηθούν σε νομικά πλαίσια.

Αναλυτικά:

«Η διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League που ανακοίνωσε σήμερα η κυβέρνηση διά του αρμόδιου υφυπουργού, είναι δοκιμασμένη και αποτυχημένη συνταγή του παρελθόντος, που ουσιαστικά δίνει ‘’συγχωροχάρτι’’ σε όσα απρεπή και έξω από κάθε ηθική έγιναν για πολλοστή φορά από συγκεκριμένο ευνοημένο από την κυβέρνηση μεγαλοπαράγοντα ποδοσφαιρικής ομάδας. Η απόφαση αυτή, θίγει όλες τις άλλες ομάδες που δεν προκάλεσαν ή δεν μετείχαν στα έκτροπα και διαλύει το πρωτάθλημα, που με τις ενέργειες πολλών αναζητούσε μία νέα ισορροπία.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Ταυτόχρονα ζημιώνει ανεπανόρθωτα και δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια εκείνων των ομάδων που επιχειρούν με έντιμο και νόμιμο τρόπο, όπως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να διατηρηθούν εντός των πλαισίων που ορίζουν οι κανονισμοί των διεθνών και εγχώριων οργάνων ποδοσφαίρου, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ