Ο τραυματισμός αλλάζει τα δεδομένα για Μπουζούκη

Στον «πάγο» μπαίνουν τα σενάρια πώλησης του Γιάννη Μπουζούκη, καθώς ο παίκτης αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού που θα τον κρατήσει για αρκετό καιρό εκτός γηπέδων.

Στην άκρη θα μπουν τα σενάρια και οι συζητήσεις γύρω από το ενδεχόμενο πώλησης του Γιάννη Μπουζούκη από τον Παναθηναϊκό.

Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός έχει έρθει αντιμέτωπος με το σύνδρομο προσαγωγών κοιλιακών, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να παραμείνει στα «πιτς» για 2 ή ακόμη και για 3 μήνες, ανάλογα με τον τρόπο που θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το πρόβλημα. Ουσιαστικά, αρχικά επιλέγεται ο δρόμος της συντηρητικής αποθεραπείας και εάν όλα κυλήσουν ομαλά ο παίκτης θα μπορεί να προπονηθεί ξανά μετά από 2 μήνες, ενώ αν δεν σημειωθεί βελτίωση, τότε αναγκαστικά ο Μπουζούκης θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου για να πραγματοποιήσει μια επέμβαση η οποία με βάση τις μελέτες έχει αποδειχθεί πως έχει ποσοστό επιτυχίας 97%, με περίοδο αποθεραπείας 3 μηνών.

Συνεπώς, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, στο μυαλό του Πρεβεζάνου ποδοσφαιριστή βρίσκεται μονάχα η υγεία του και η επάνοδός του στην αγωνιστική δράση, ενώ όπως είναι λογικό οι ενδιαφερόμενοι σύλλογοι για την απόκτησή του έχουν κάνει ένα βήμα πίσω, καθώς δεν μπορούν να ρισκάρουν να κινηθούν για έναν παίκτη χωρίς να γνωρίζουν την κατάσταση του όταν επανέλθει στη δράση.

Έτσι, πλέον το πιθανότερη επιλογή για τον Γιάννη Μπουζούκη θα είναι αυτή της ανανέωσης του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα συνεχίσει να επενδύει στο ταλέντο του.

Διαβάστε ακόμη…

Μουνιέ: «Θέλω να δείξω το πραγματικό μου πρόσωπο»
Θύρα 13: «Έκανε τον αυτοφωράκια ο Νταμπίζας, δικαιωνόμαστε στο χρόνο»
Αποφάσισε για Οικονόμου ο Δώνης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ