Ο ρόλος Γαβριηλίδη στο πλάνο Θεοδωρόπουλου

Το όνομα του Ανδρέα Γαβριηλίδη ήρθε στο προσκήνιο της Παναθηναϊκής επικαιρότητας και το «Όλα Πράσινα» εξηγεί τον ρόλο που θα έχει στο εγχείρημα σωτηρίας του συλλόγου, εφόσον αυτό τεθεί σε εφαρμογή.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος θεωρεί πως το μάρκετινγκ είναι ένας τομέας που μπορεί να αξιοποιηθεί αποτελεσματικά και να βοηθήσει σημαντικά τον Παναθηναϊκό, ώστε να πορευθεί με ασφάλεια μέχρι το προσεχές καλοκαίρι δίχως επιπλέον προβλήματα.

Γι’ αυτό το λόγο, εφόσον το πλάνο του τεθεί σε εφαρμογή, σκοπεύει να ενεργοποιήσει τον συνεργάτη του, Ανδρέα Γαβριηλίδη, ο οποίος θεωρείται ειδικός σε θέματα που αφορούν το μάρκετινγκ και τις επιχειρηματικές συμφωνίες ως μεσάζων.

Ο Κύπριος θα κληθεί να αξιοποιήσει αποτελεσματικά και ουσιαστικά το ισχυρό brand του «Τριφυλλιού», με αποκλειστικό σκοπό την επιπλέον οικονομική ενίσχυση της ομάδας μέσω εμπορικών deals που θα πλαισιώσουν ιδανικά τη συνεισφορά των επιχειρηματιών και του κόσμου που θα συνδράμουν για την επιβίωση του Παναθηναϊκού μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Τέλος, ενδέχεται να γίνει και προσπάθεια εξεύρεσης επιπλέον επίδοξων επενδυτών από πλευράς Γαβριηλίδη, παρόλο που το πλάνο θα έχει ήδη τεθεί σε εφαρμογή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ