Ο Ερασιτέχνης, η ΠΑΕ και ο… ύποπτος!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος άρχισε να πετάει όλους του τους άσσους στο τραπέζι σχετικά με την απόφαση του για «μπάσιμο» σε όλα τα τμήματα του Παναθηναϊκού, ωστόσο ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ φαίνεται πως έχει να συναντήσει αρκετά εμπόδια μπροστά του.

Ο DPG ετοιμάζεται να αναλάβει με κάθε επισημότητα τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, καθώς στο έκτακτο Δ.Σ. της Πέμπτης ανακοινώνεται προκήρυξη εκλογών, μέσω της οποίας ο παράγοντας της ιστορικής οικογένειας των Γιαννακόπουλων θα αναλάβει τις τύχες του Ομίλου.

Σαφώς, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν θα μπορούσε να μην έχει σχέση με τη συνάντηση του Γιαννακόπουλου με τον Αλέξη Τσίπρα το βράδυ της Τρίτης, για την οποία οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το κλίμα ήταν πολύ καλό, χωρίς ωστόσο να έχουν διαρρεύσει περαιτέρω λεπτομέρειες. Το σίγουρο πάντως είναι, πως ο ιδιοκτήτης της ΒΙΑΝΕΞ θέλει όσο τίποτα να υλοποιήσει το όραμα του «Athens Alive» και θα μόλις πάρει το «ΟΚ» από την κυβέρνηση, τότε θα είναι σε θέση να βάλει και τους πανίσχυρους οικονομικά συνεταίρους του στο παιχνίδι για την απόκτηση της ΠΑΕ.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Από την άλλη πλευρά, δεν θα μπορούσε να μην γίνει αναφορά και στο γεγονός πως ο Πάιροτζ Πιεμπογκσάντ έχει γίνει η… «σκιά» του Γιαννακόπουλου όσον αφορά στα τεκταινόμενα γύρω από την ενδεχόμενη πώληση του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Πιο συγκεκριμένα, πριν από τρεις εβδομάδες που ο τελευταίος είχε συμφωνήσει προφορικά με τον Αλαφούζο για την απόκτηση του μάνατζμεντ της ΠΑΕ σε πρώτη φάση, τότε ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας είχε ταξιδεύσει για την Αθήνα, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα τις διαδικασίες για την αγορά της ομάδας.

Και τώρα, μόλις λίγες ώρες μετά το ραντεβού Γιαννακόπουλου-Τσίπρα, και πάλι μάθαμε πως ο Πιεμπογκσάντ πραγματοποίησε ταξίδι-αστραπή στην Αθήνα, προκειμένου να ρυθμίσει διάφορες παραμέτρους του deal για τον Παναθηναϊκό.

Κι όλα αυτά, την ώρα που ο Αλαφούζος δεν έκανε τίποτα, προκειμένου οι «πράσινοι» να παραδώσουν έναν ολοκληρωμένο φάκελο και να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για αδειοδότηση, αποφεύγοντας τις βαριές τιμωρίες με τις οποίες βρίσκονται πλέον αντιμέτωποι…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ