Ουζουνίδης: «Σας καταλαβαίνω, να μη διαλύσουμε τελείως»

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού, όντας πλέον αγανακτισμένοι με την διοίκηση της ομάδας, αποφάσισαν να κάνουν αποχή από τις προπονήσεις, αρχής γενομένης από την χτεσινή προπόνηση, η οποία δεν πραγματοποιήθηκε.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο άνθρωπος που έχει κρατήσει όρθιο τον Παναθηναϊκό (για πόσο ακόμα είναι άγνωστο), είχε συνομιλία με τους ποδοσφαιριστές, δείχνοντας ότι καταλαβαίνει απόλυτα την στάση τους και δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην απόφαση τους.

Από την άλλη, ζήτησε να μην «διαλύσουν τελείως», ώστε να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός μια κανονική ομάδα, στα εναπομείναντα παιχνίδια πρωταθλήματος, με πρώτο αυτό με τον Ατρόμητο την Κυριακή (15/4, 17:15, «Όλα Πράσινα»).

Για το λόγο αυτό, μετέφερε την σημερινή προπόνηση από το πρωί σε απόγευμα, ευελπιστώντας ότι θα έχει βρεθεί λύση ανάμεσα στη διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Υπάρχει η διάθεση πάντως, εκ μέρους των ποδοσφαιριστών, ακόμα και για αποχή από τις προπονήσεις για όλη την εβδομάδα και παρουσία μόνο στην αναμέτρηση απέναντι στον Ατρόμητο, με ατομικό πρόγραμμα του καθενός, ώστε να παρουσιαστούν σε σχετικά καλή κατάσταση στην κυριακάτικη αναμέτρηση.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ