Ουζουνίδης: «Σας ευχαριστώ, να πάτε τον σύλλογο ψηλά»!

Και τυπικά παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού αναμένεται να αποτελέσει κατά τη διάρκεια της Τετάρτης (16/05) ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Μίλησε χθες στους παίκτες και πάει σήμερα στην ΠΑΕ για τους τίτλους τέλους.

Έπειτα από 1.5 χρόνο στον «πράσινο» πάγκο, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να αποτελέσει και τυπικά παρελθόν κατά τη διάρκεια της σημερινής ημέρας. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη (16/05), ο Εβρίτης τεχνικός θα επισκεφθεί τα γραφεία της ΠΑΕ μαζί με τους συνεργάτες του, προκειμένου να συζητήσουν τον τρόπο αποπληρωμής των χρημάτων που του οφείλονται.

Παράλληλα, χθες, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνητη του Παναθηναϊκού για φέτος με τον Μαρίνο να αποχαιρετά τους παίκτες του, ευχόμενος τα καλύτερα, τόσο σε αυτούς που θα παραμείνουν, όσο και σε αυτούς που θα αποχαιρετήσουν. «Σήμερα τελειώνει μια δύσκολη χρονιά, που με διαφορετικές συνθήκες θα μπορούσαμε να δώσουμε περισσότερα πράγματα και να πετύχουμε κάποιους στόχους. Σας ευχαριστώ όλους. Όσοι μείνετε στην ομάδα εύχομαι να φέρετε τον σύλλογο όσο πιο ψηλά γίνεται. Εσείς που θα φύγετε να έχετε καλή συνέχεια στη καριέρα σας», ήταν τα λόγια του Ουζουνίδη, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη».

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Τέλος, εκτός από τον Μαρίνο, χθες βράδυ, ακόμη ένα μέλος της φετινής ομάδας, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, διοργάνωσε αποχαιρετιστήριο τραπέζι για τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο, πριν πετάξει για Πορτογαλία, αποδεικνύοντας με ακόμη έναν τρόπο πως οι δύσκολες καταστάσεις που βίωσαν φέτος άπαντες στο αγωνιστικό τμήμα, κατάφεραν να τους φέρουν πιο κοντά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ