Ουζουνίδης: «Δεν παίζουμε για να διασκεδάζουμε, αλλά για να κερδίζουμε»!

Τα «έψαλε» κανονικά στους ποδοσφαιριστές του ο 49χρονος τεχνικός, κατά τη διάρκεια της χθεσινής βιντεοθεραπείας στο Κορωπί! Δύο ώρες τους έκανε εντατικό «φροντιστήριο», για τα λάθη τους κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Συγκεκριμένα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης βίντεο από τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, είπε σε έντονο ύφος προς τους παίκτες του:

«Είναι ποτέ δυνατόν να τρώμε γκολ μετά από σουτ δικό μας έξω από την περιοχή του αντιπάλου και από βολέ του τερματοφύλακα τους που έχει εντολή από τον πάγκο να μη βιαστεί γιατί τελείωνε το ημίχρονο; Μπορώ να δεχτώ ότι χάνετε ματς που ο αντίπαλος μας κάνει μόνο δυο-τρεις ευκαιρίες κι εμείς σπαταλάμε τις φάσεις τόσο εύκολα και χάνουμε γκολ σε κενή εστία!

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Δεν παίζουμε για να παίζουμε, για να αλλάζουμε πάσες, να κυκλοφορούμε τη μπάλα και να… διασκεδάζουμε. Παίζετε για να κερδίζετε, όχι απλώς για να… παίζετε, καταλάβετέ το. Είναι τραγικά τα λάθη που κάνετε και είναι αμαρτία απ’ το θεό να μην παίρνετε αυτό που δικαιούστε στο τέλος των αγώνων».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ