Οριστικά… «σιωπηρό» το ντέρμπι στο Φάληρο!

Οριστικά χωρίς θεατές θα διεξαχθεί στο Φάληρο το ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς των πειθαρχικών οργάνων της Superleague στον Ολυμπιακό εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών της πειραιώτικης ομάδας στο πλαίσιο του ντέρμπι με την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

 Συγκεκριμένα, ο σύλλογος του λιμανιού θα χρειαστεί να καταβάλει πρόστιμο 90.000 ευρώ, να αγωνιστεί εντός έδρας δύο συνεχόμενες φορές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και να υποστεί αφαίρεση τριών βαθμών, μένοντας οριστικά εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Έτσι, οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη θα αγωνιστούν στο Φάληρο για την 24η αγωνιστική της Superleague δίχως να υπάρχει παρουσία φίλων των «ερυθρόλευκων», με το «Όλα Πράσινα» να σας έχει ενημερώσει νωρίτερα για τις πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά:

«Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 20ής αγωνιστικής.

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 04-02-2018 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 04-02-2018 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2128/18/266225 από 06-02-2018 αναφορά συμβάντων της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή ενενήντα χιλιάδων (90.000,00) ευρώ. Επίσης επιβάλει την ποινή της διεξαγωγής δύο (2) αγώνων χωρίς θεατές, καθώς και την ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ