Οι παίκτες «ωρύονται», ο Αλαφούζος… υπόσχεται!

Διατεθειμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει τους παίκτες του Παναθηναϊκού είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, σύμφωνα με όσα μετέφερε ο ίδιος στους συνεργάτες του. Έξαλλοι οι παίκτες στο Κορωπί, η δέσμευση του «Mr ΣΚΑΪ» προς τον Νίκο Νταμπίζα.

Μετά την επιβολή περιουρισμού μεταγραφών, στο «πράσινο» στρατόπεδο γνωρίζουν πολύ καλά πως βασικό ζητούμενο είναι η διατήρηση του υπάρχοντος ρόστερ. Παρ’ όλα αυτά, εξαιτίας των καθυστερήσεων στις πληρωμές, οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν προσφυγή και να μείνουν ελεύθεροι, γι’ αυτό πρέπει να πληρωθούν άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται διατεθειμένος να βάλει το χέρι στην τσέπη και να εξοφλήσει τους παίκτες του, προκειμένου να… αποφύγει τα χειρότερα. Συγκεκριμένα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μετέφερε στους συνεργάτες τους πως «θα πληρωθούν όλοι», κάτι το οποίο αναμένεται να μεταβιβάσουν οι ίδιοι στους παίκτες, στη σημερινή ενημέρωση στο Κορωπί.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Όπως προκύπτει απ’ το ρεπορτάζ, ο Αλαφούζος σκοπεύει να εξοφλήσει άμεσα τον Δεκέμβριο και την αμέσως επόμενη εβδομάδα τον Φεβρουάριο, προκειμένου οι παίκτες να μην έχουν πλέον δικαίωμα προσφυγής. Βέβαια, για να συμβεί αυτό, θα πρέπει και οι ποδοσφαιριστές να ρίξουν ακόμη περισσότερο… νερό στο κρασί τους και να δεχτούν να περιμένουν λίγες μέρες ακόμα, την ώρα που η μέχρι στιγμής στάση της διοίκησης τούς έχει κάνει έξαλλους!

Τέλος, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ο Γιάννης Αλαφούζος φέρεται να έχει δεσμευτεί και προς τον Νίκο Νταμπίζα πως «δεν θα φύγει κανείς ελεύθερος», καθώς και ότι από εδώ και εις το εξής θα υπάρχει οικονομική σταθερότητα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ