«Οι νεκροί με πειράζουν» (Pics)

Ολιγόλεπτο τετ-α-τετ με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη είχαν ορισμένοι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στο περιθώριο της κηδείας του Τάκη Λουκανίδη την Παρασκευή (12/1).

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Κατά τη διάρκεια της Παρασκευής τελέστηκε η κηδεία του παλαίμαχου επιθετικού του Παναθηναϊκού, Τάκη Λουκανίδη, με πληθώρα «πράσινων» προσωπικοτήτων του παρελθόντος και του παρόντος να παρευρίσκονται στο ύστατο «χαίρε» του αποθανόντα.

Φυσικά, ο Γιώργος Βαρδινογιάννης δεν θα μπορούσε να απουσιάζει. Εκεί, σύμφωνα με πληροφορίες του «Όλα Πράσινα», ορισμένοι φίλαθλοι του «Τριφυλλιού» που τον εντόπισαν στο πλήθος έσπευσαν να τον προσεγγίσουν, ζητώντας του να βγει μπροστά με την οικογένειά του και να αναλάβουν ξανά τα ηνία του συλλόγου, ώστε αυτός να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΠΑΕ, απάντησε χαρακτηριστικά πως… «Όταν ήμασταν στην ομάδα, μας βρίζατε», με τους φιλάθλους να ξεκαθαρίζουν πως δεν ανήκουν σε αυτούς που οδήγησαν την οικογένεια Βαρδινογιάννη εκτός Παναθηναϊκού. Τότε, ο «Καπετάνιος» πήρε το λόγο και τόνισε… «Εμένα δεν με πείραξε που με βρίζατε. Με πείραξε που βρίζατε τους νεκρούς μας…».

Δείτε τις εικόνες:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ