Οι λόγοι που δεν επιστρέφει στη Λεωφόρο το «Τριφύλλι»

Αμέσως μετά τη συμφωνία μεταξύ Ερασιτέχνη και ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τα οφειλόμενα του ποδοσφαιρικού τμήματος προς τη «Μάνα του Λόχου» αναπτύχθηκε μια φιλολογία περί επιστροφής των «πράσινων» στη Λεωφόρο, κάτι ωστόσο που είναι αδύνατο.

Μιας και ο λόγος που προκάλεσε τη μετακόμιση του Παναθηναϊκού από τη Λεωφόρο στο ΟΑΚΑ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο το περασμένο καλοκαίρι λύθηκε με τη συμφωνία που υπεγράφη ανάμεσα στην «πράσινη» ΠΑΕ και στον Ερασιτέχνη, αρκετοί ήταν εκείνοι που πίστεψαν πως ανοίγει ο δρόμος για άμεση επιστροφή του «Τριφυλλιού» στη Λεωφόρο.

Η πραγματικότητα, ωστόσο, είναι εντελώς διαφορετική, καθώς υπάρχει μια σειρά από λόγους για τους οποίος ένα τέτοιο ενδεχόμενο στην παρούσα φάση φαντάζει ανέφικτο. Αρχικά, τα εισιτήρια διαρκείας που έχουν πωληθεί ήδη από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχουν διατεθεί σε παραπάνω από 3.000 φίλους της ομάδας με βάση τις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου και όχι του «Απόστολος Νικολαΐδης». Ύστερα, ο αγωνιστικός χώρος της Λεωφόρου δεν θυμίζει σε τίποτα… ποδοσφαιρικό γήπεδο πρώτης εθνικής κατηγορίας, κάτι που σημαίνει πως χρειάζεται χρόνος και χρήμα για να ανακατασκευαστεί ο χλοοτάπητας, ενώ τέλος ακόμη κι αν όλα τα παραπάνω προβλήματα επιλύονταν, η απόφαση των διοικούντων να δηλώσουν ως πρώτη έδρα το ΟΑΚΑ και ως δεύτερη τη Ριζούπολη είναι αμετάκλητη βάσει κανονισμού μέχρι και το τέλος της σεζόν.

Συνεπώς, μέχρι και τον προσεχή Ιούνιο, το μόνο βέβαιο είναι πως οι φίλαθλοι του «Τριφυλλιού» θα συνεχίσουν να βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις της Καλογρέζας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ