Οικονομική ενίσχυση μέσω… ΗΠΑ!

Η οικονομική στενότητα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός έχει αναγκάσει τη διοίκησή του να αναζητά σε κάθε «γωνία» του κόσμου κάποια οικονομική βοήθεια.

Μέσω… των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής αναμένεται να έρθει το επόμενο χρονικό διάστημα μία σημαντική οικονομική «ένεση», καθώς οι ομογενείς επιχειρηματίες εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συνδράμουν στη σωτηρία του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, ένας εξ αυτών, ο Νίκος Μπαρδής, βρέθηκε τη χθεσινή (6/11) ημέρα στην Αθήνα, πραγματοποιώντας συναντήσεις με τους Σαραβάκο και Κωνσταντίνου.

Προς το παρόν, η δεδομένη πρόθεση των «φίλων» του «Τριφυλλιού» δεν έχει πάρει «σάρκα και οστά», κάτι που θα συμβεί, εκτός απροόπτου, το προσεχές διάστημα. Αυτό που τόνισαν, εξάλλου, οι δύο ηγέτες του Παναθηναϊκού στον Μπαρδή είναι ότι θα πρέπει να υπάρξει συγκεκριμένη πρόταση, ώστε να δρομολογηθούν οι εξελίξεις. Όταν, λοιπόν, επισημοποιηθεί η επιθυμία των Ελλήνων επιχειρηματιών που διαμένουν στην Αμερική, τότε ο Βασίλης Κωνσταντίνου θα ταξιδέψει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες του εγχειρήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ