«Ξεμπρόστιασμα» στο Βέλγιο για Παϊρόζ!

Σκληρή κριτική κάνουν δύο εφημερίδες της του Βελγίου στον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, καθώς από τη στιγμή που ανέλαβε τις τύχες της Μουσκρόν δεν έχει υλοποιήσει αυτά που ο ίδιος είχε υποσχεθεί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Soir, ο Ταϊλανδός δεν έχει ανεβάσει το μπάτζετ της ομάδας με το ρεπορτάζ να αναφέρει: «Κολλημένη σε ένα μπάτζετ 8 εκατομμυρίων ευρώ η Μουσκρόν δεν κατάφερε ακόμα να χτίσει ένα δυνατό ρόστερ, κάτι που αυξάνει τον φόβο στις τάξεις των οπαδών. Στην παρουσίαση του ο Παϊρόζ Πιεγκμπονσάντ είπε ότι θα έστελνε νεαρά ταλέντα από την Ασία, αλλά στην Μουσκρόν ακόμα περιμένουν.

Προς το παρόν δεν έχει βάλει το χέρι στην τσέπη κατά την διάρκεια των μεταγραφών. Παρά την αξιέπαινη προσπάθεια των παικτών της στις δύο πρώτες αγωνιστικές, η Εξέλσιορ δεν πήρε βαθμούς και χρειάζεται απεγνωσμένα ποιοτικές και αληθινές προσθήκες. Τα καμπανάκια συναγερμού ήδη ηχούν. Η άφιξη του Παϊρόζ Πιεγκμπονσάντ δεν έφερε άνεμο αλλαγής σε ότι αφορά τα οικονομικά, παρότι η θητεία του σε προηγούμενες ομάδες στις οποίες ασχολήθηκε έδινε μεγάλες προσδοκίες. Ωστόσο, προς το παρόν δεν έχει κάνει τίποτα. Η Μουσκρόν δεν πήρε ούτε ένα φάκελο με χρήματα για να ξοδέψει αυτό το καλοκαίρι».

Ωστόσο αυτό δεν είναι το μοναδικό χτύπημα για τον εκπρόσωπο της Pan Asia, καθώς και το ρεπορτάζ της εφημερίδας Dernieure Heure κινείται στο ίδιο μήκος κύματος αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «Ο Παϊρόζ Πιεγκμπονσάντ δυσκολεύεται να αφήσει το αποτύπωμα του στην Μουσκρόν» και συμπληρώνει πως «αυτή τη στιγμή δεν δείχνει αρκετά καλή για να μείνει στην κατηγορία και ο ιδιοκτήτης φαίνεται ότι δεν κάνει κάτι για αυτό». 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ