Ξεκινά η αποχή στο Κορωπί!

Από τις προπονήσεις αναμένεται να απέχουν από σήμερα το απόγευμα οι παίκτες του Παναθηναϊκού, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου. 

Αναπόφευκτη φαίνεται πως είναι τελικά η αποχή των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού από τις προπονήσεις της ομάδας, καθώς η διοίκηση συνεχίζει να μην ανταποκρίνεται στις δεσμεύσεις της προς τους ίδιους.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» είχαν προειδοποιήσει τους ανθρώπους του «Τριφυλλιού» πως αν μέχρι τη Δεύτερα του Πάσχα (9/4) δεν έχει καταβληθεί το 30% της δόσης του Δεκεμβρίου, τότε ως ελάχιστη αντίδραση και ένδειξη διαμαρτυρίας, οι παίκτες δεν θα συμμετέχουν στις προπονήσεις στο «Γ. Καλαφάτης», με την ΠΑΕ από ότι φαίνεται να έχει προχωρήσει σε διαχωρισμό Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών ως προς τις πληρωμές.

Δηλαδή, η διοίκηση έχει τονίσει πως σκοπεύει να εξοφλήσει μέχρι τις 9 Απριλίου μονάχα τους γηγενείς παίκτες, κάτι το οποίο φυσικά δεν έχει γίνει αποδεκτό από το σύνολο του ρόστερ.

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Συνεπώς, μένει να δούμε εάν κατά τη διάρκεια της ημέρας θα υπάρξει κάποια αλλαγή στάσης ή θα γραφτεί ακόμη μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου επί θητείας Γιάννη Αλαφούζου…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ