Ξεκαθαρίζει (;) το ύψος του «πράσινου» χρέους

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας σε αντιπροσωπεία οπαδών της ομάδας, ωστόσο πλέον σκέφτεται να δημοσιοποιήσει μια έκθεση με καταγραφή ποσών, έπειτα από τις φωνές κόσμο και παλαίμαχων.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Γεγονός είναι ότι τόσο ο απλός φίλαθλος κόσμος του Παναθηναϊκού, όσο και οι παλαίμαχοι, διαμαρτυρήθηκαν σφοδρά για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου να παραδώσει τα οικονομικά στοιχεία της ΠΑΕ μόνο σε αντιπροσωπεία της Θύρας 13.

Γι’ αυτό το λόγο, ο Βασίλης Κωνσταντίνου και οι συνεργάτες του σκοπεύουν, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πράσινη», να δημοσιοποιήσουν μια έκθεση που θα περιλαμβάνει καταγραφή ποσών και όχι αναλυτικά στοιχεία από τον πιο πρόσφατο έλεγχο της UEFA. Μάλιστα, η εν λόγω δημοσιοποίηση δεν αποκλείεται να λάβει χώρα και κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (12/10) μέσω επίσημης ανακοίνωσης του «Τριφυλλιού».

Μάλιστα όπως αναφέρει πάντα η ίδια αναφέρει, το υπάρχον χρέος της εταιρείας ανέρχεται στα 54 εκατ. ευρώ (35 εκατ. ευρώ χρέη, συν 7 εκατ. ευρώ για την αγορά του Απήλιον, συν 12 εκατ. ευρώ ένα ομολογιακό δάνειο). Ενώ την ίδια στιγμή τονίζεται ότι ο Αλαφούζος παρέλαβε το 2012 την ΠΑΕ, με έλλειμμα 37 εκατ. ευρώ.

Βέβαια, ερωτηματικά εγείρονται γύρω από το κατά πόσο μια απλή καταγραφή ποσών θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά τον κόσμο της ομάδας, να κατανοήσει το μέγεθος του «πράσινου» χρέους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ