Ξεκαθαρίζει προσεχώς του τεχνικού διευθυντή

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρόνο για χάσιμο και γι’ αυτό σε σύντομο χρονικό διάστημα, καλείται να πάρει την απόφαση για τον αντι-Λυμπερόπουλο. Ποιοι είναι στην παρούσα φάση, τα φαβορί για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Advertisement

Όπως είχε γίνει γνωστό, το ζήτημα του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό δεν επρόκειτο να προχωρήσει, μέχρι να κάτσει κάπου η μπίλια στο θέμα Μπεργκ.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Τώρα όμως που ο Σουηδός αποτελεί επίσημα παρελθόν, αναμένονται εξελίξεις. Η αλήθεια είναι ότι μέχρι τώρα αρκετοί είναι που έχουν πει «όχι», φοβούμενοι την κακή κατάσταση που διανύει ο σύλλογος. Τέτοια περίπτωση είναι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Από εκεί και πέρα φαβορί θεωρείται σ’ αυτή τη φάση ο Νίκος Νταμπίζας (ο ίδιος δεν παρουσιάζεται αρνητικός σε ενδεχόμενη εκ νέου συνεργασία), με αουτσάιντερ τον Τάκη Φύσσα (που εφόσον επιλεγεί θα διατηρήσει κανονικά παράλληλα, το πόστο του στις Ακαδημίες).

Χωρίς ν’ αποκλείεται πάντως και όνομα-έκπληξη. Αυτό που κρίνεται σημαντικότερο, είναι αυτός που θα επιλεγεί τελικά, να ταιριάζει με το προφίλ του Μαρίνου Ουζουνίδη, ώστε να έχουν μία αρμονική μεταξύ τους επαφή και συνεργασία.

Κέρδισε ένα μοναδικό τριήμερο, προσφορά του ekdromi.gr, συμπληρώνοντας μόνο το email σου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ