Ξεκαθάρισμα Νταμπίζα σε ατζέντηδες

Εδώ και αρκετό καιρό, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έχουν τονίσει προς κάθε κατεύθυνση πως ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου δεν πρόκειται να υπάρξει καμία αποχώρηση από το ρόστερ της ομάδας.

Μάλιστα, ίδια θα είναι και η τακτική που θα ακολουθήσουν οι «πράσινοι» και σε ότι αφορά ενδεχόμενες αναπροσαρμογές συμβολαίων.

Αυτό αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η «Live Sport», η οποία υποστηρίζει πως ο Νίκος Νταμπίζας έχει ενημερώσει του εκπροσώπους των ποδοσφαιριστών, πως μέχρι το καλοκαίρι δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί καμία αναπροσαρμογή ή χρονική επέκταση συμβολαίου.

Μοναδικές δύο εξαιρέσεις σε αυτή την απόφαση θα αποτελούν οι Δημήτρης Κολοβέτσιος και Ουσμάν Κουλιμπαλί. Τα συμβόλαια των δύο αμυντικών ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει πως από την 1η Ιανουαρίου του 2019 θα είναι ελεύθεροι να συμφωνήσουν με όποια ομάδα επιθυμούν.

Για αυτό το λόγο, οι ιθύνοντες του συλλόγου σκοπεύουν να ξεκινήσουν τις διαδικασίες για την ανανέωση των συμβολαίων τους, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να έχει συμβεί μέχρι στιγμής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ