Νέα κρούση για Κουλιμπαλί

Δυναμικά στη διεκδίκηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί φαίνεται πως μπαίνει η Αστάνα, η οποία κατέθεσε νέα πρόταση για να δελεάσει τον ποδοσφαιριστή. 

Καθημερινά δωρεάν προγνωστικά πριν παίξεις στοίχημα

Όλο και πιο πιθανή φαντάζει η φυγή του Ουσμάν Κουλιμπαλί από τον Παναθηναϊκό, όσο αυξάνονται οι «μνηστήρες» για την απόκτησή του.

Με τις Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Λέγκια Βαρσοβίας να έχουν εκδηλώσει ζωηρά το ενδιαφέρον τους για τον παίκτη, η Αστάνα αποφάσισε να αυξήσει αρκετά τον ανταγωνισμό καταθέτοντας νέα βελτιωμένη πρόταση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Live Sport», ο σύλλογος από το Καζακστάν προσφέρει πλέον περίπου 400.000€ στο «Τριφύλλι», διπλασιάζοντας ουσιαστικά την προσφορά που είχε απορριφθεί από τους «πράσινους» και που ανερχόταν περί των 200.000€.

Συνεπώς, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού θα χρειαστεί να εξετάσουν σοβαρά τα νέα δεδομένα της υπόθεσης, μιας και τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα που έχουν προκύψει πιθανότατα θα επιφέρουν ποινές και τιμωρίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο από την UEFA, ενώ πάντοτε ελλοχεύει ο κίνδυνος της αφαίρεσης βαθμών εξαιτίας των προσφύγων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ