Νέα επαφή με Μπόκα, αγωνία για Τσάβες!

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει σήμερα (10/11) τις επαφές του με την Μπόκα Τζούνιορς, για την αποπληρωμή των οφειλόμενων δόσεων της μεταγραφής του Αντρές Τσάβες. Και παρότι ρεπορτάζ εφημερίδας, πριν λίγες ημέρες, έκανε λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών, τα πράγματα εν τέλει δεν είναι τόσο εύκολα όσα φαίνονταν.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Παναθηναϊκός οφείλει 600.000 ευρώ στην Μπόκα Τζούνιορς. Ποσό, που αντιστοιχεί στο 50% των χρημάτων που κόστισε η μεταγραφή του Αντρέ Τσάβες, το καλοκαίρι που μας πέρασε. Με βάση με τα προ μηνών συμφωνηθέντα, η ΠΑΕ θα έπρεπε να έχει ήδη καταβάλει το μισό ποσό (σ.σ. 300.000 ευρώ) στα ταμεία των Αργεντινών. Κάτι, που δεν έχει συμβεί έως ώρας.

Προγνωστικά στοιχήματος από το Νο.1 site προβλέψεων στην Ελλάδα!

Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας (10/11) θα υπάρξει νέα επαφή ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπόκα. Πρόθεση και διάθεση των δυο πλευρών, είναι να βρεθεί μία κοινά αποδεκτή λύση. Αλλά για να δώσουν αμφότεροι τα χέρια, θα πρέπει από το «τριφύλλι» να φανούν, άμεσα, συνεπείς οικονομικά. Την ώρα που χρήματα, φυσικά, δεν υπάρχουν.

Το θέμα είναι ότι τα προβλήματα στο «πράσινο» στρατόπεδο διαδέχονται το ένα μετά το άλλο και μετά από την εκάστοτε Μπόκα Τζούνιορς, θα έρχεται μία αντίστοιχη Κιέβο Βερόνα. Επομένως έτσι, η κατάσταση δεν οδηγεί πουθενά!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ